Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих 146 (1.9 дизел) въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купих 146 (1.9 дизел) въпроси

Значи днес сдобих с тракторната кола (обясниха ми че алфа дизелът е мн по- мотор от бензиновата поне в отношение на по- евтина подръжка)

Колата я взех малко под 5 защото продавача е приятел на мой приятел иначе машината беше с цена 5600.

много приличен външен вид и приличен салон.

върви си добре, турбото си се чува приятно.

искам да питам от какви проблеми се оплакват тези алфички и за какви пари се оправят?

казаха ми че било добре да рециклирам нафтовата помпа и турбината- къде може да се направи и как върви цената?

какви пари се намират втора употреба горепосочените части?

Има ли смисъл от чипосване при положение че колата е на 160 000км (как ще се отрази на турбото и на мотора един чип и с колко ще вдигне разхода?)

намират ли се лесно части лесно по моргите и къде има такива

благодаря предварително
    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

какъв точно дизел си вземал TD или JTD(комънреал) ?
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

jtd

Comment

Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
        jtd
        trustworthy е твоя човек пиши му ... ща светне сичко ....
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Значи днес сдобих с тракторната кола (обясниха ми че алфа дизелът е мн по- мотор от бензиновата поне в отношение на по- евтина подръжка)

Колата я взех малко под 5 защото продавача е приятел на мой приятел иначе машината беше с цена 5600.

много приличен външен вид и приличен салон.

върви си добре, турбото си се чува приятно.

искам да питам от какви проблеми се оплакват тези алфички и за какви пари се оправят?

казаха ми че било добре да рециклирам нафтовата помпа и турбината- къде може да се направи и как върви цената?

какви пари се намират втора употреба горепосочените части?

Има ли смисъл от чипосване при положение че колата е на 160 000км (как ще се отрази на турбото и на мотора един чип и с колко ще вдигне разхода?)

намират ли се лесно части лесно по моргите и къде има такива

благодаря предварително
          Честито колега!!!
          Дано не ти се налага да правиш турбина или помпа, че не са от най-евтините части...като цяло JTD двигателя си скъп за ремонти

Comment

благодаря... дано наистина че да не помрачи приятното усещане- мн отдавна се канех на италиански дизел и много хора ми казаха че бил дъ бест...
            дано не ме натовари финансово де

Comment

благодаря... дано наистина че да не помрачи приятното усещане- мн отдавна се канех на италиански дизел и много хора ми казаха че бил дъ бест...
              дано не ме натовари финансово де

Финансовото натоварване е задължително!
              Все пак това е Алфа!
              Но обикнеш ли я веднъж всички други са просто трафик....

Comment

ооо ясно е че съм ч заобичал- втора ми е за месец и 15 дена втора алфа купувам

Comment

и все пак някой правил ли е да спомене някоя друга цена

a да я чипкам ли или ще е фатал... много км ли са 160к за нафтоса?
                  Last edited by titanium; d.m.y г., 22:50.

Comment

регистритах клякалката днес успеашно и успешно диагностицирах че торбалан е умрел...

та да питам, как мога да се сдобия с турбина втора употреба или да я рециклирам??? за какви пари мога да оправя усера, защото колата е труп- върви зле и пуши на куче

както и от каква кола мога да търся торбалан

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                    Last edited by titanium; d.m.y г., 18:41.

Comment

Отиди в специализиран турбо-сервиз и там ше ти кажат какво ще става с турбината
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

те вече ми казаха- цената не ми хареса мн мн 800 кинта?!?!? за рециклаж- как па не

Comment

те вече ми казаха- цената не ми хареса мн мн 800 кинта?!?!? за рециклаж- как па не
                          Колега, знам един пич дето със сигурност има турбини.Онзи ден си купувах разни неща от него и ги гледах-бяха доста запазени-чак са още лъскави .
                          Само че е в ПК! Ако не си намериш пиши ЛС ще ти дам номера.(Незнам какви пари ще иска)

Comment

благодаря друже но си намерих и пътува към мен на 300 парици

Comment

Ужас просто колата е извор на проблеми
                              турбото не надува, пуши от щеката, харчи като обезумяла, сервото затяга- изключително много съжалявам че купих тази кола, свещите примигват, червената лампа за проблеми свети, абе труп безподобен. купето живее цялото , всичко скърца, вози като че ме влачат във варел по асфалта... нз кво да я правя

Comment

Working...
                              X